PM_KOMPLEX_KKV_2020 Pest megyei gépbeszerzés

2021.02.05

Ceglédi, a Nagykátai, a Nagykőrösi, és a Szobi járások figyelem!

A HYUNDAI WIA teljes portfoliója alkalmas a pályázatban való elszámolásra! 

Most pályázzon HYUNDAI WIA CNC szerszámgépeinkre!

PM_KOMPLEX_KKV_2020 néven Pest megye hátrányos helyzetű településein új pályázatra lehet benyújtani támogatási kérelmet. A nemrég megjelent GINOP-1.2.9 pályázat Pest megyei párjában a "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzésének támogatása és telephelyfeltételeinek javítása Pest megye kedvezményezett besorolású Ceglédi, Nagykátai, Nagykőrösi és Szobi járásaiban érhető el 2,48 milliárd forintos keretösszeggel.

A Pályázati Kiírás keretében kisléptékű beruházásokra a Ceglédi, a Nagykátai, a Nagykőrösi, és a Szobi járás területéről 1,5 - 25 m Ft támogatási igénnyel, nagyobb léptékű beruházások esetén pedig a Ceglédi, a Nagykátai, és a Nagykőrösi járás területéről 25-120 m Ft támogatási igénnyel lesz lehetőség pályázatok benyújtására.

A vállalkozások telephelyének korszerűsítése, bővítése és a szükséges termelő eszközök beszerzése mellett a Pályázati Kiírás lehetővé teszi a megújuló energiaforrások alkalmazásához, a beruházások megvalósításához szükséges szakmai szolgáltatások igénybevételéhez, a migrációs fejlesztésekhez, a betanításhoz, a szállításhoz és üzembe helyezéshez, az új eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzésekhez, illetve az információs technológia-fejlesztéshez kapcsolódó költségek elszámolását is bizonyos feltételek mellett.

A "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzésének támogatása és telephelyfeltételeinek javítása Pest megye kedvezményezett besorolású Ceglédi, Nagykátai, Nagykőrösi és Szobi járásaiban (PM_KOMPLEX_KKV_2020)" című pályázati kiírásra a támogatási kérelmeket 2021. február 3-án reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók.

Regisztráció ajánlatkéréshez és ingyenes pályázati minősítéshez