Ingyenes átvizsgálás

KEDVES HYUNDAI WIA TULAJDONOS!

Napjainkban az egyik legnagyobb kihívása a termelőcégeknek a versenyképességük megőrzése. Ennek kulcsa a hatékony és termelékeny működés.

Cégünk tulajdonosa Ferry Grinberg úr, több, mint 30 éves külföldi- és hazai piaci tapasztalatra és elhivatottságra építve alapította meg cégünket, azzal a célkitűzéssel, hogy termékgyártói szakértelmét kombinálja a legmodernebb technológiák alkalmazásával.

Ezen kombinációval egy olyan szakmai komplex szolgáltatást szeretnénk nyújtani a CNC szerszámgépek területén, amely már a termék kiválasztása, technológizálása során a gép átadásáig és azt követő szerviz és alkatrész ellátottságig elégedettséggel töltse el partnereinket.

Mivel tudjuk, hogy egy szerszámgép kiválasztása és hosszútávú használta egy erős bizalmon alapul, ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy új és már meglévő ügyfeleink elnyert bizalmát megtartsuk és tovább erősítsük.

Ezért küldetésünk az Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása, komplex szolgáltatások biztosítása egy időtanulmány elkészítésétől kezdődően a gép gyártásba helyezésén át a megelőző karbantartásokig.

Nagyra értékeljük, hogy bizalmat szavazott a HYUNDAI WIA szerszámgép családnak és bízunk benne, hogy elégedett HYUNDAI WIA szerszámgépével.

Szeretnénk, ha az Ön által megvásárolt CNC szerszámgép megfelelően és hosszú ideig biztonságosan működne, ezért kérjük, mindig vegye figyelembe a karbantartási oktatáson elhangzottakat, illetve a gépkönyv szerinti karbantartási előírásokat.

A hosszú ideig fennálló magas szintű működéshez az általános ellenőrzések és a karbantartás nélkülözhetetlenek. Így az általános ellenőrzések és a karbantartás elsőbbséget élveznek más teendőkkel szemben.

Mivel a berendezés gyártása megfelelő minőségbiztosítási folyamatok alapján történt, a megfelelő működtetés és a karbantartók által végzett rendszeres ellenőrzések garantálják a berendezés hosszútávú használhatóságát

Szerviz akciónk keretein belül MOST szeretnénk felajánlani Önnek INGYENES átvizsgálási szolgáltatásunkat!

Az átvizsgálás során az alábbi ellenőrzéseket végezzük el:

  • Funkcióteszt - a gép hajtáselemeit és elektromos alkatrészeit érintően 
  • Alapgépgeometriai ellenőrzés 
  • Tengelyek irányváltási hibájának ellenőrzése 
  • Főbb elemek szemrevételezése mechanikai sérülésre és egyéb rendellenességre vonatkozóan.

Az elvégzett állapotfelmérés után javaslatot teszünk a cserére szoruló alkatrészekre vonatkozóan.

Az állapotfelmérést követően igény szerint karbantartási tervet készítünk, amely alapján időben és költségekben előre tervezhetőek a szükséges javítások.

Az akció érvényesítéséhez kérje szakszervizünk segítségét az alábbi elérhetőségek bármelyikén vagy küldje vissza INGYENES átvizsgálási megrendelőlapját a service@grintech.hu e-mail címre, vagy regisztráljon az alábbi űrlap segítségével.