HYUNDAI WIA

HYUNDAI WIA a világ élvonalbeli szerszámgépgyártója - Az innováció és kihívások motiválják gépgyártásunkat

Az 1976-ban alapított Hyundai WIA a világ egyik vezető autóalkatrész-gyártója.

A Hyundai név egybeesik a Koreában gyártott minőségi autókkal, amelyek egyre inkább népszerűbbek az európai piacon, köszönhető ez innovatív fejlesztéseinek, a megbízhatóságának

Kevéssé ismert, hogy a Hyundai olyan fémipari szerszámgépeket is gyárt, amelyeket nemcsak az autóiparban, hanem számos egyéb iparágban is alkalmaznak.

A szerszámgépeinket eredetileg a koreai Hyundai fejlesztette ki a vállalat autógyártási tapasztalatait felhasználva . A hét év garanciával ellátott személygépkocsik gyártásához használt szerszámgépeinknek nagyon magas minőséget kell képviselniük. Alkalmazkodva a több műszakban való gyártásra. A forgácsoló szerszámgépek teljes portfólióját kínáljuk. Többet kínálunk, mint a szabványos gépek, inkább olyan Partnerek vagyunk, akik komplett megoldásokat kínálnak. Természetesen egyedi gépeket is szállítunk, csakúgy, mint teljes termelési egységek kialakításához megfelelő technológiát. 

Figyelembe véve a vállalat ambiciózus terveit és piaci lehetőségeit, biztosak vagyunk benne, hogy eljön az a nap is, amikor a potenciális Ügyfelek már nem "csak" kiváló minőségű autógyártóként tekintenek ránk, hanem kiváló szerszámgép gyártóként is.